Braai en ‘n gesellige vuurtjie sal nooit uit die mode wees nie! In Kom Ons Braai, Suid-Afrika se top braaitydskrif verskuif ons hemel en aarde om vars idees te vind om jou en jou mense te laat smul. Dit is vol innoverende resepte, nuwe en opwindende goedjies om te braai, nuwe produkte om uit te toets, die nuutste braaikatoeters, braaigeheime om mee te spog, wenke, en oulike selfdoenprojekte om elke geleentheid om die vuur só lekker te maak dat jy dit elke dag sal wil doen. Kom Ons Braai is ‘n jaarlikse tydskrif wat jy nie wil misloop nie!
Kom Ons Braai is ook in Engels beskikbaar as Let’s Braai.
Read in English Bestandele vir die garnaalburgers Garnale in beslag 12 groot garnale, skoongemaak en ontdop Olie vir braai 6…
Read More...Read in English 800 g lamsmaalvleis ½ ui, gerasper 1 knoffelhuisie, fyngemaak 1 rooi brandrissie, in fyn blokkies gesny 1…
Read More...Read in English As jy ʼn ketelbraaier vir ʼn pizzaoond gebruik, moet jy ʼn pizzasteen hê. Dis uitstekend om binne…
Read More...Read in English Suid-Afrika se gunstelingversnapering kan met die regte gereedskap, die regte resep en ʼn bietjie droogtyd maklik tuis…
Read More...Read in English Suid-Afrika se gunstelingversnapering kan met die regte gereedskap, die regte resep en ʼn bietjie droogtyd maklik tuis…
Read More...Read in English Ons speserylamsburger is deur die Naga Delhi-dubbelspeserylamsburger met ui-bhajis van Baba G se Bhangra Burger by die…
Read More...Read in English Die tradisionele Swartwoudkoek bestaan uit lae sjokoladekoek wat met kersiebrandewyn deurweek is met lae suur kersies en…
Read More...Read in English Van al die lamsnitte hou ons die meeste van die blad. Dit het die regte vet-, sening-…
Read More...Read in English Ryk, onderskat, goedkoop en maklik om op die vuur te maak. Sit dit voor op geroosterde ciabatta…
Read More...