fbpx

Verken Suid-Afrika se gunstelingtydverdryf

Kry vandag jou uitgawe

Kom Ons Braai Afdelings

Oor Die Kole

Braai en ‘n gesellige vuurtjie sal nooit uit die mode wees nie! In Kom Ons Braai, Suid-Afrika se top braaitydskrif verskuif ons hemel en aarde om vars idees te vind om jou en jou mense te laat smul. Dit is vol innoverende resepte, nuwe en opwindende goedjies om te braai, nuwe produkte om uit te toets,  die nuutste braaikatoeters, braaigeheime om mee te spog, wenke, en oulike selfdoenprojekte om elke geleentheid om die vuur só lekker te maak dat jy dit elke dag sal wil doen. Kom Ons Braai is ‘n jaarlikse tydskrif wat jy nie wil misloop nie!

Kom Ons Braai is ook in Engels beskikbaar as Let’s Braai.

Garden Tube

Kom Ons Braai Artikels

Gelaaide skyfies

Dié gebruik van bevrore aartappels is doodmaklik en smaak lekker, wat dit ideaal maak vir jou volgende kampeeruitstappie of vleisbraaiRead More…

Read More...

Asiaties geïnspireer

Voeg al die bestanddele bymekaar en laat dit ʼn uur deurtrek. Bedien deur die slaai en dan die varkvleis, opRead More…

Read More...

Maak jou houthoop netjies

Niks is makliker as dié selfdoenprojek nie! Jy het nodig: 4 x 50 mm x 75 mm x 1 m-dakhoutRead More…

Read More...

Hibachi rooster

Read in English ʼn Hibachi ʼn tradisionele “vuurbak” wat gebruik word om vleis, vis en groente oor kole gaar teRead More…

Read More...

Mexikaanse bak

Read in English Al die geure van Mexiko in een bak wat so mooi lyk ons kon nie wag omRead More…

Read More...

Eierplant en Halloumi Sosaties

Read in English Jamaikaanse jerk-marinade is nie besonder algemeen in Suid-Afrika nie, maar het die perfekte tropiese flair vir onsRead More…

Read More...