Braai en ‘n gesellige vuurtjie sal nooit uit die mode wees nie! In Kom Ons Braai, Suid-Afrika se top braaitydskrif verskuif ons hemel en aarde om vars idees te vind om jou en jou mense te laat smul. Dit is vol innoverende resepte, nuwe en opwindende goedjies om te braai, nuwe produkte om uit te toets, die nuutste braaikatoeters, braaigeheime om mee te spog, wenke, en oulike selfdoenprojekte om elke geleentheid om die vuur só lekker te maak dat jy dit elke dag sal wil doen. Kom Ons Braai is ‘n jaarlikse tydskrif wat jy nie wil misloop nie!
Kom Ons Braai is ook in Engels beskikbaar as Let’s Braai.
Read in English Die Suid-Afrikaner Kobus Botha verower Parys stormenderhand. Hy het die braaikuns aan sy Franse landgenote bekend gestel…
Read More...Read in English Verskillende kruie en speserye gee ʼn unieke geurprofiel aan elke boereworsresep, wat gewoonlik van geslag tot geslag…
Read More...Read in English Die Suid-Afrikaner Kobus Botha verower Parys stormenderhand. Hy het die braaikuns aan sy Franse landgenote bekend gestel…
Read More...Read in English Gebruik hierdie geurige bondels as deel van jou fynhoutjies as jy jou vuur aansteek, en los die…
Read More...As jy nog nie volstruisvleis op die braaier beproef het nie, was jou kop in die sand. Ons het van…
Read More...Of jy nou op ʼn naweekuitstappie na die berge of ʼn week na die strand toe gaan, kan jy alles…
Read More...Hoe om ʼn vleiserige Suid-Afrikaanse stapelvoedsel gesonder te maak vir jou en die omgewing. Suid-Afrikaners is welbekende vleisliefhebbers. Wie kan…
Read More...Read in English Hierdie gereg het die lig gesien sodat ons warm kole in room kon sit om ʼn outentieke…
Read More...Read in English Die gebruik om kos te berook is al eeue oud, en was oorspronklik ingespan om dit vir…
Read More...