fbpx

Mediterreense Bak

Read in English

Kosbakke is modieus, maklik om mooi op Instagram te laat lyk, en verrassend gesond en smaaklik. Wat lekker is van die maak van ʼn bak kos is dat jy kan gebruik net wat jy wil. Die volgende ding wat jy by jou volgende braai moet beproef, is kosbakke met sout, soet of tradisionele geure, of net die goed waarvan jy saam hou.

Dit is nie mode nie omdat ons dit saamgestel het, maar verbeel jou die kleure en geure van lande om die Middellandse See en jy kan jou die geur voorstel wat jy uit ʼn bak seekos, songedroogde tamaties, geurige olywe en bros vars groente kry.

Bestanddele

  • Calamari-buise, in ringe gesny
  • Sout en peper
  • Olywe
  • Tamaties, in kwarte gesny
  • Komkommer, in skywe gesny
  • Waterkers
  • Basilieblare
  • Suurlemoenwiggies

Metode

Geur die calamari-ringe met sout en peper. Maak ʼn warm vuur. Sit die calamari in ʼn braaimandjie, maak ʼn paar minute gaar en roer af en toe.

Berei die groente voor en stel die bak saam met die waterkersblare as middelpunt en vul om die rande op met die calamari bo-op.

-->
The Gardener